duminică, 10 aprilie 2011

" Curvelor, cu drag" ... nu ?

Mergand pe principiul " fericirea e facuta din lucruri marunte", multe/multi se rezuma la mediocritatea in care traiesc zi de zi ... se amagesc la unele gesturi "dragutze" facute din partea persoanei dragi si ignora aspectele importante ... Nu trebuie sa uitam : micile detalii sunt foarte, dar foarte importante cateodata ... si cum dupa parerea mea nimeni nu se baga in seama cu cineva daca acel cineva nu i-a dat macar putin nas ... eu zic ca ar trebuie totusi sa priviti mai bine in jurul vostru si sa luati lucrurile exact asa cum sunt ele, lasand o clipa sentimentele si subiectivismul deoparte ... Aceasta fiind deci o seara a citatelor, sa nu il uitam si pe cel care spune ca "minciuna are picioare scurte" ... asa ca, dragii mei, nu cred ca are rost sa va mai ascundeti dupa deget ... mai devreme sau mai tarziu, cartile vor fi date pe fatza ... oare cine va avea mai mult de pierdut ? :) Om trai si'om vedea ...

Aud tot timpul vorbind in jurul meu despre diverse chestii ... tot timpul persoane care aduc fel si fel de jigniri si injurii celor din jur ... Fratilor ... stau si ma gandesc ... in multe din ele nu va regasiti si voi ... ? Sau poate na ... cum fiecare e unic in felul sau ... poate avem opinii diferite in ceea ce priveste unele lucruri, cuvinte ... trebuie totusi sa ne alegem cu foarte mare grija cuvintele cand vrem sa jignim pe cineva ... sa nu cumva sa ne confunde lumea ... :)

Lasand astea la o parte ... un episod nou din Robotzei a aparut ... dar sper sa fiti cu totii de acord cu mine ca cea mai tare faza din toate episoadele e urmatoarea :

" Tu in afara de p***a nu stii sa imparti nimic ... "

Have a nice day ! :) [ G.G. ]

Un comentariu:

  1. =)))) deci " Tu in afara de p***a nu stii sa imparti nimic ... " a fost maxima=))) auuuuu lesin:)))

    RăspundețiȘtergere